HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 my friend merchant darkness dagger.

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
moonboy76



Posts : 14
Reputation : 3
Join date : 2012-01-19

PostSubject: my friend merchant darkness dagger.   Sun May 27, 2012 6:55 pm

gm, semalam temen ku merchant darkness dagger+10.
terus GiangT beli.
skrg aku udah gak ada dagger.
gw bilang sama dia, dia buat perkara yang paling bodoh dalam KO !!
bisa bantu gak om gm. dia tuh suka show off item.
skrg aku udah gak ada darkness dagger.
bisa check.
id:moonboy77
nick:WELCOME_TO_NETKO.
27.5.2012
tolong di bantuiin om. takkan item bernilai mahal dia jual di moradon, om ngerti dong.
Back to top Go down
View user profile
KingAlx



Posts : 280
Reputation : 27
Join date : 2011-11-19

PostSubject: Re: my friend merchant darkness dagger.   Sun May 27, 2012 8:40 pm

moonboy76 wrote:
gm, semalam temen ku merchant darkness dagger+10.
terus GiangT beli.
skrg aku udah gak ada dagger.
gw bilang sama dia, dia buat perkara yang paling bodoh dalam KO !!
bisa bantu gak om gm. dia tuh suka show off item.
skrg aku udah gak ada darkness dagger.
bisa check.
id:moonboy77
nick:WELCOME_TO_NETKO.
27.5.2012
tolong di bantuiin om. takkan item bernilai mahal dia jual di moradon, om ngerti dong.

itu kesalahan player. kami tidak bertanggung jawab.silahkan selesaikan sendiri antar player. case closed.locked
Back to top Go down
View user profile
 
my friend merchant darkness dagger.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» "Refer a Friend" program on Taiwan Servers?
» Love this bright darkness <3
» Emzan Writes A Creepy Poem With The Help Of Her Dopey Friend Shyanne!
» To Request a Gift on your Friend's Wall: 
» Accidently deleted friend

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: NetKO Panel :: Game Problems-
Jump to: